ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ: ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Obama-Wars3Είναι το λιγότερο προσβλητικό να υποδέχονται με δάφνες και τιμές τον σημερινό Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είναι προσβλητικό διότι ένας εγκληματίας του βεληνεκούς του Ομπάμα, που στη θητεία του πρόλαβε να μακελέψει τον Λιβυκό και τον Συριακό λαό και να συνεχίζει να υποστηρίζει τις ήδη  υπάρχουσες αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν, αντί για κόκκινο χαλί και ακριβά δείπνα, θα έπρεπε να να διωχθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος μαύρος σε αυτό το αξίωμα δεν έφερε (όπως ήταν αναμενόμενο) οποιαδήποτε βελτίωση των όρων διαβίωσης των μαύρων μειονοτήτων των γκέτο. Αντίθετα, σε ένα σύστημα στο οποίο η ιεραρχία αποτελεί αδιαχώριστο συστατικό, η βία από τα πάνω και τους έχοντες εξουσία στους  από  κάτω, οξύνθηκε.

Από τους πολέμους στην Μέση Ανατολή, και επεμβάσεις όπως στην Ουκρανία όπου υπηρέτησε σαν πιστός σκύλος τα συμφέροντα των αφεντικών του, των Πολυεθνικών, μέχρι το εσωτερικό της Αμερικής, της χώρας με τον τεράστιο πλούτο και, ταυτόχρονα, της τεράστιας ανισότητας, πρόσφερε αυτό ακριβώς που ήταν διατεταγμένος να εφαρμόσει: δηλαδή την ενσωμάτωση χωρών και λαών στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης. Την ενσωμάτωσή τους είτε με τη σφαγή μέσω των «ομαλών» θεσμών και μηχανισμών των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών (ΕΕ, ΔΝΤ, ΠΟΕ, ΤΤΙΡ κλπ…) είτε με τη στρατιωτική σφαγή τους μέσω του ΝΑΤΟ, των μισθοφόρων που ονομάστηκαν «εξεγερμένοι» και προορίστηκαν για την ανατροπή καθεστώτων που διατηρούσαν και υπερασπίζονται μέχρι σήμερα την οικονομική και εθνική τους κυριαρχία..

Παρόλα αυτά το 2009 του πρόσφεραν το  Νόμπελ Ειρήνης. Ναι, εξωφρενικό κι όμως αληθινό. Ο σφαγέας της Μέσης Ανατολής τιμήθηκε για την προσφορά του στην Ειρήνη! Ένα γεγονός που θα αντιστοιχούσε στο σύμπαν που έχτισε ο Όργουελ στο «1984», όπου στο μότο του Κόμματος πέρα από το «Η ελευθερία είναι σκλαβιά, η άγνοια είναι δύναμη» αντιστοιχούσε και το «Ο πόλεμος είναι ειρήνη». Δυστυχώς το 2016, κάτι τέτοιο δεν είναι μυθιστόρημα αλλά αληθινό γεγονός και φανερώνει την ουσία τέτοιων θεσμών που είναι η πλήρης διαστρέβλωση της ίδιας της πραγματικότητας προς όφελος της κυριαρχίας της Υπερεθνικής Ελίτ και των ελίτ που έχουν ταυτόσημα συμφέροντα με αυτήν…

Στα παρ’ημίν, βέβαια, η παρουσία Ομπάμα στην Αθήνα λαμβάνεται ως «θετικό» σημάδι για τις διαπραγματεύσεις και τις επενδύσεις. Δεν είναι τυχαίο, ούτε ξαφνικό κάτι τέτοιο, καθώς η παγκοσμιοποιητική «αριστερά» στην Ελλάδα εξυμνούσε κάθε πολιτικό υπηρετικό προσωπικό της Παγκοσμιοποίησης, από τον Ομπάμα και  την Χίλαρι, μέχρι σιωνιστές, αλλά και κάθε είδους εκφυλισμένη πολιτική προσωπικότητα από τον καιρό που ήταν στην αντιπολίτευση. Και αυτό είναι «λογικό» για την νεοταξίτικη «αριστερά», όπου η πολιτική της επιλογή από την στιγμή της ίδρυσής της δεν ήταν άλλη από τον πλήρη απορποσανατολισμό των λαϊκών στρωμάτων και την αναβάπτιση της στρατηγικής της Νέας Διεθνούς Τάξης, με αριστερίστικη γλώσσα προσαρμοσμένη στην ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης. Μια «γλώσσα» βγαλμένη κατ’ ευθείαν από τα think tanks (δεξαμενές σκέψης) της παγκοσμιοποίησης, που στοχεύει στην οικονομική και πολιτική παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η παγκοσμιοποιητική «αριστερά» φρόντιζε να παραπλανά επί δεκαετίες για την «καλή» και «δημοκρατική» ΕΕ, για το χρέος που δεν το αιτιολογούσε ποτέ ως συνέπεια της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΕ, συνυπέγραψε ακόμα και τυπικά το 1992 τη συνθήκη του Μάαστριχ για την εφαρμογή των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών στην Ελλάδα και εφάρμοσε κάθε συστημικό πρότζεκτ για τον έλεγχο του «εσωτερικού εχθρού», όπως οι πλατείες των «αγανακτισμένων», όπου τα πάντα ελέγχονταν από τις επιτροπές των Συριζαίων και των γνωστών πολιτικών του συγκοινωνούντων δοχείων. Ως κυβέρνηση, τώρα,  φρόντισε να οδηγήσει ένα ολόκληρο λαό στα δόντια της Υπερεθνικής Ελίτ και των ευρωπαϊκών ελίτ, αφού εκτέλεσε την μεγαλύτερη πολιτική εγκληματική απάτη από καταβολής ελληνικού κράτους, με την πλήρη διαστρέβλωση της εντολής του δημοψηφίσματος και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου. Το ξεπούλημα ολόκληρης της χώρας απ’ άκρη σε άκρη με τον νόμο για το «υπέρ-ταμείο», όπου ουσιαστικά αφαιρείται ακόμα και ο τυπικός έλεγχος της κοινωνίας στη δημόσια περιουσία, ήταν και η πιο χαρακτηριστική πράξη των σημερινών «νέο»-δωσίλογων της Υπερεθνικής Ελίτ.

Αυτή είναι η «αριστερά» που κυβερνάει. Μία «αριστερά» που επιχείρησε να οικειοποιηθεί λαϊκούς αγώνες και εξεγέρσεις του Ελληνικού λαού (με συνθήματα όπως «έξω οι ΗΠΑ» και «έξω το ΝΑΤΟ») για να καλύψει τον σημερινό δωσιλογισμό της, ενώ  σήμερα καλωσορίζει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ σαν λυτρωτή και σωτήρα και βγάζουν δήθεν εθνικά λογύδρια για την αυτοδιάθεση του Κυπριακού λαού, ξεχνώντας ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί ο διαμελισμός της Κύπρου.

Από ότι φαίνεται, η παρουσία Ομπάμα στην Αθήνα είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την ντόπια κοινοβουλευτική χούντα και τις παρασιτικές ελίτ της Ελλάδας. Τόσο σημαντικό, ώστε η εφαρμογή δικτατορικών μέτρων ελέγχου των συναθροίσεων του Ελληνικού λαού να θεωρείται αναγκαία. Αυτή είναι η «δημοκρατία» για την οποία κόπτονται τα τσιράκια του «πλανητάρχη».

Ο λαϊκός παράγοντας πρέπει να αφυπνιστεί και να αντιδράσει με αφορμή αυτές τις προσβολές. Είναι ώρα να δείξουμε ότι τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ και οι αποπροσανατολισμοί του συστήματος δεν περνάνε άλλο. Η ηχηρή ιαχή των Βρετανών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, μαζί με τη νίκη των θυμάτων της (και όχι του Τραμπ) στις ΗΠΑ, πρέπει να εισακουστεί από τους Έλληνες καταπιεζόμενους. Ας δώσουμε στον μακελάρη Ομπάμα και σε κάθε προσκυνημένο στην παγκοσμιοποίηση και την Υπερεθνική Ελίτ την υποδοχή που του αξίζει, παρά τις απαγορεύσεις των πολιτικών καθαρμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

15/11/2016

Share

Author: admin3

Share This Post On