Η Ρωσία του Πούτιν δεν υποστηρίζει λαϊκά κινήματα αλλά πολιτικούς απατεώνες (αρκεί να έχουν την εξουσία!)

TsiprasPutin7.12_2

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΜΕΚΕΑ) – 8/12/2018

Η Ρωσία του Πούτιν δεν υποστηρίζει λαϊκά κινήματα αλλά πολιτικούς απατεώνες (αρκεί να έχουν την εξουσία!)

  1. Γνωρίζαμε, βέβαια, ότι η Ρωσία του Πούτιν δεν είναι η Σοβιετική Ένωση που υποστήριζε με κάθε τρόπο τα λαϊκά κινήματα που μάχονταν ενάντια στον δυτικό ιμπεριαλισμό και δεν περιμέναμε να υποστηρίξει λαϊκά κινήματα «από τα κάτω», όπως τα σημερινά λαϊκά κινήματα κατά της παγκοσμιοποίησης (Brexit, «κίτρινα γιλέκα» κλπ). Δεν περιμέναμε, επομένως, να υποστηρίξει και το άτυπο ακόμη λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα ενάντια στις Κατοχικές κυβερνήσεις που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα από το 2010 και μετά, με προεξάρχοντα τον ρόλο αυτής των πολιτικών απατεώνων της «Αριστεράς» που έχει δεσμεύσει τον εθνικό πλούτο της χώρας για τα επόμενα 100 χρόνια και την έχει μετατρέψει σε ακίνητο αμερικανικό αεροπλανοφόρο στη Μεσόγειο.
  1. Περιμέναμε όμως ότι η Ρωσία του Πούτιν έστω έμμεσα, με τις πολιτικές στάσεις και θέσεις της, θα στήριζε τα κινήματα για την εθνική και οικονομική κυριαρχία που αναπτύσσονται σήμερα σε όλη την Ευρώπη. Αντ’ αυτού βλέπουμε μια Ρωσία να είναι το πιο καλό παιδί της παγκοσμιοποίησης (μαζί με τους απερίγραπτους «κομμουνιστές» της Κίνας) και ν’ αγωνίζεται με κάθε τρόπο για το παραπέρα άνοιγμα και την απελευθέρωση των αγορών, δεσμεύοντας ακόμη περισσότερο τους λαούς στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, από την οποία περιμένει σαν «φτωχός συγγενής» ν’ αρπάξει κάποιο κόκκαλο από το τραπέζι των πλουσίων!
  1. Παρόλα αυτά, ομολογούμε, δεν περιμέναμε το κατάντημα του Πούτιν όχι μόνο να καλέσει επίσημα τον Τσίπρα στη Μόσχα και μάλιστα σε μια ουσιαστικά προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα, αλλά και να κάνει την πανάθλια δήλωση ότι «ο Έλληνας πρωθυπουργός ακολουθεί προοδευτική γραμμή για την ανάπτυξη της χώρας του». Ειλικρινά θα θέλαμε να μας πληροφορήσει ποια είναι αυτή η προοδευτική γραμμή που εφαρμόζει το πιο πιστό όργανο της Υπερεθνικής Ελίτ στη Μεσόγειο που έχει οδηγήσει στη μαζική φτώχεια και εξαθλίωση την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού η οποία έχει καταλήξει ακόμα και στην αύξηση της θνησιμότητας και τον ξενιτεμό των πτυχιούχων του για να βρουν δουλειά σαν γκαρσόνια στο εξωτερικό, αλλά και τη μετατροπή της χώρας στο πιο τυφλό όργανο της Υπερεθνικής Ελίτ και κυρίως των Αμερικανών και των Ισραηλινών.
  1. Το δίδαγμα, που είναι βέβαια και καθολικό δίδαγμα της Ιστορίας, είναι ότι τα λαϊκά κινήματα πρέπει να στηρίζονται μόνο στις ίδιες τους τις δυνάμεις για ν’ αποκτήσουν την εθνική και οικονομική κυριαρχία τους, σαν προϋπόθεση για ριζικές κοινωνικές αλλαγές, όπως κάνουν σήμερα οι λαοί στην Ευρώπη. Όταν πετύχουν τον βασικό αυτό στόχο τότε και ο κάθε Πούτιν θα τα στηρίξει, ως κυβέρνηση βέβαια, στα πολιτικάντικα παιχνίδια που παίζει, και όχι ως λαϊκά κινήματα…

Παραπομπές:

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Το φυτίλι της λαϊκής εξέγερσης στη Γαλλία και το… μνημόσυνο στην Ελλάδα, (03/12/2018)

 

 

Share

Author: admin3

Share This Post On