Κάλεσμα σε εκδήλωση του ΜΕΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΚΕΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ ΩΡΑ 17:30

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “POETA”, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 34

Όπως είχαμε προαναγγείλει και στην τελευταία μας ανακοίνωση ευχαριστώντας τους πάνω από χίλιους ανθρώπους που υπέγραψαν την Διακήρυξη για δημοψήφισμα εξόδου από την ΕΕ και την αποδέσμευση από την παγκοσμιοποίηση, το ΜΕΚΕΑ προχωράει σε άμεσες δράσεις για τη δημιουργία νέων ομάδων και την ισχυροποίηση των ήδη υπαρχουσών.

Η αρχή γίνεται με την πρώτη μας εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Στις 2 Οκτωβρίου στο Συνεργατικό Βιβλιοπωλείο “Poeta” (Αριστοτέλους 34) και ώρα 17:30, θα συζητήσουμε την ανάλυση και το πρόγραμμα του ΜΕΚΕΑ για διέξοδο από την καταστροφή στην οποία έχουν περιέλθει τα λαϊκά στρώματα, αλλά και κυρίως την διαδικασία και τους όρους συγκρότησης τοπικών ομάδων/συνελεύσεων που θα παλέψουν για τους στόχους του Μετώπου. Καλούμε τους πολίτες της συμπρωτεύουσας να πλαισιώσουν την τοπική ομάδα του ΜΕΚΕΑ με την συμμετοχή και τη δράση τους και να παλέψουν για την Οικονομική και Εθνική/λαϊκή Κυριαρχία.

Σκοπός μας είναι η σύσταση ενός πραγματικά δημοκρατικού δικτύου μαχόμενων ομάδων ανά την Ελλάδα (και αυτό το εγγυώνται η αμεσοδημοκρατικές δομές του) που θα δυναμώσουν το μήνυμα του ΜΕΚΕΑ μέσα στην κοινωνία και θα συντονίσουν τη δράση του, στην πάλη για την ανάληψη της εξουσίας και την υλοποίηση των Στόχων του για Οικονομική και Πολιτική Αυτοδυναμία σε ρήξη με την Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση.

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΚΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Share

Author: admin

Share This Post On