Σχόλιο ΜΕΚΕΑ: «Θρασύτατοι συνοδοιπόροι των εγκληματιών του Ισραήλ, η Ελληνική Κυβέρνηση»

Σχόλιο του Μετώπου Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης

«Θρασύτατοι συνοδοιπόροι των εγκληματιών του Ισραήλ, η Ελληνική κυβέρνηση»

Πάνω από 11.000 νεκρούς μετράνε πλέον οι Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας αλλά και στη Δυτική Όχθη, με τα μισά σχεδόν θύματα να είναι παιδιά. Ο «πρωθυπουργός» της χώρας, σαν ο στενότερος φίλος των Σιωνιστών, αφού αγκάλιασε τον αρχιδολοφόνο Νετανιάχου και του είπε «προχώρα», χτες στο Παρίσι θυμήθηκε ότι πρέπει να μπει κάποιο «μέτρο» στη σφαγή που συντελείται, από το δολοφονικό ναζιστικού τύπου κράτος του Ισραήλ, το οποίο εγκληματεί μαζικά κατά του Παλαιστινιακού έθνους εδώ και δεκαετίες. (Και μάλιστα με το ύφος ότι δήθεν τα λέει «έξω από το δόντια στους καρδιακούς φίλους του, τους Ισραηλινούς», ευθυγραμμιζόμενος βέβαια με τις ΗΠΑ, για δήθεν «προστασία των αμάχων»).

Αποτελεί απύθμενο θράσος και υποκρισία η στάση αυτή των τελευταίων ελληνικών κυβερνήσεων, να γινόμαστε το «προκεχωρημένο φυλάκιο» της εγκληματικής δυτικής υπερεθνικής ελίτ, με δεκάδες ΝΑΤΟϊκές βάσεις στη χώρα κυριολεκτικά να αλωνίζουν, δυναμώνοντας τη φωτιά του Πολέμου τόσο στην Ουκρανία όσο και στην σημερινή σφαγή στην Παλαιστίνη (που βέβαια δεν αποτελεί κανονικό πόλεμο, αλλά μονομερή σφαγή).

Και από την άλλη μεριά να παριστάνουμε τον «δημοκρατικό πυλώνα σταθερότητας» στην ευρύτερη περιοχή, ο οποίος θα «συμμετέχει πρωταγωνιστικά στον ανθρωπιστικό διάδρομο», για να στείλει βοήθεια στους υπό σφαγή Παλαιστίνιους! Και βέβαια εξίσου εγκληματική είναι η στάση των «κεντρο-αριστερών» πασοκο-συριζαίων που πλέουν πάντα στο ίδιο στρατηγικό πλαίσιο απόλυτης ταύτισης του ελληνικού προτεκτοράτου με τα συμφέροντα της υπερεθνικής ελίτ.

H Ελλάδα θα πληρώσει ακριβά —πληρώνει ήδη— αυτήν την επιλογή διάρρηξης των δεσμών της τόσο με τη Ρωσία, μια υπερδύναμη στην περιοχή μας, όσο και την ουσιαστική ταύτισή μας με το σιωνιστικό Ισραήλ εις βάρος των Παλαιστινίων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις σύνθετες σχέσεις μας με τη Μέση Ανατολή.

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 10/11/2023

 

Share

Author: admin5

Share This Post On